RSS

‘n Onwaarskynlike slaai

BotterskorsieRou butternut? Ek wou dit ook nie glo nie – en dis die enigste rede hoekom ek hierdie weird reseppie (op Tjailatyd op rsg gehoor) probeer het. En natuurlik omdat dit weinig meer vaardighede vereis as dat jy die rou botterskorsie moet kan skil en rasper en ‘n blikkie en ‘n pakkie moet kan oopmaak.

Die resultaat was vir my ‘n aangename verrassing. Ek sal dit nou  nie vir die koningin voorsit nie, maar vir so min moeite is dit ‘n welkome verandering by die braai. (Wie weet, dalk gebruik die koningin dit elke Vrydagaand as hulle braai!)
  • BESTANDDELE

    Rou Botterskorsie (geskil, ontpit en fyn gerasper)
    1 blikkie fyn pynappel met sous
    1 pakkie perskejellie (ja, ‘n mens kry perskejellie!)
     

    METODE

    Plaas gerasperde skorsie so rou in ‘n vlak glasbak.
    Gooi die pynappelsous en -stukkies oor die botterskorsie.
    Strooi die jellie oor. (Moenie aanmaak nie!)
    Plaas oornag in yskas.
    Meng deur met vurk voor opdiening as slaai.

Advertisements
 

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: